Verleng de levensduur van uw dak, dankzij Vanassche Kristof uit West-Vlaanderen.

EEN DAK TAKELT AF

Een van de onderdelen van de woning die het meest te verduren krijgt, is het dak. De daken in de kustregio (West-Vlaanderen) krijgen het zelfs nog harder te verduren dankzij het opwaaiende zand. Wanneer deze langs uw daken vliegt, kan dit na verloop van tijd voor een snellere aftakeling van je dak zorgen. Het is dan ook belangrijk dat je op regelmatige tijdstippen een grondige reiniging van je dak inplant.

SCHAKEL EEN VAKMAN IN

Kruip je liever niet zelf op je dak? Dan is er dakwerker Vanassche Kristof uit Den Haan. Hij zorgt bij een grondige reiniging ook voor een nauwkeurige controle. Hierbij kan hij kleine gebreken meteen vaststellen en herstellen. Bovendien poetst hij de goten en afvoerbuizen, verwijdert hij mos, bladeren en vuil om toekomstige verstoppingen tegen te gaan. Welke dan weer, in het slechtste geval, een lekkage zouden kunnen veroorzaken.

NIEUWBOUW & RENOVATIE

Niet enkel voor het onderhoud van je dak, kan je deze dakwerker uit West-Vlaanderen inschakelen. Hij is er ook voor de opbouw en de renovatie van je (nieuw) dak. Eerst zorgt hij voor voldoende isolatie volgens de huidige standaard, daarna kan het asfalteren beginnen. Hierbij werkt hij met roofing van ATAB.

PRIJSOFFERTE VRAGEN

Ga voor een langdurig stevig dak! Vraag de mogelijkheden van deze dakwerker via het contactformulier of op bro_power@hotmail.com.

We bellen u op!