Een kleine karwei waar je je handen liever niet aan vuil maakt? Of gewoon geen idee hoe je dit moet aanpakken?

Klusjesman Vanassche Kristof uit de kustregio helpt je graag verder. Je kan op hem beroep doen voor alle binnen- en buitenwerkjes.

OPVOEGEN

Goed voegen is belangrijk voor het uitzicht en het behoud van je metselwerk. Dankzij de voeglaag kruipt er geen vuil en vocht tussen de stenen. Klusjesman Vanassche Kristof kan elastisch en cement voegen.

KLEINE METSELWERKEN

Zolang de metselwerken niets te maken hebben met de stabiliteit van je woning, kan deze vakman voor jou kleine extra muurtjes aanbrengen.

VLOEREN

Je kan Vanassche Kristof uit de kustregio inroepen voor het leggen van allerlei vloeren. U kan zelf het materiaal aanbrengen of via Kristof gaan kiezen in de toonzaal. Vanassche Kristof verzorgt de plaatsing van tegels (binnen en buiten), laminaat, parket, quickstep, …

MUREN

Niet enkel de vloeren, maar ook de muren kunnen onder handen worden genomen door deze klusjesman. Deze stukadoor van opleiding zorgt voor een mooie eerste afwerking in de vorm van bepleistering. Eventueel gevolgd door schilderwerken.

OPRUIMEN GEBOUWEN

Bij nieuwbouw en renovatie blijft er na de werken telkens heel wat vuil achter. De woning woonklaar en proper maken, kan door beroep te doen op Vanassche Kristof.

BUITEN HUIS

Ook in de tuin zorgt deze vakman voor de uitvoering van enkele klusjes. De bouw van een tuinhek, fietsenstalling of carport bijvoorbeeld. Maar ook voor het algemene onderhoud van de tuin, kan je beroep doen op deze handige werker.

CONTACTGEGEVENS

Geniet van een volledig afgewerkt huis aan de kust dankzij klusjesman Vanassche Kristof!

Je kan contact opnemen via bro_power@hotmail.com of vraag meer info via het contactformulier.

We bellen u op!